Wouter Hoeffnagel - 18 september 2024

Strada benoemt Colin Brennan tot CEO en Richard Hanks tot CFO

Colin Brennan (hoofdfoto) is de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Strada, speler op het gebied van end-to-end payroll, human capital en financiële managementoplossingen. Richard Hanks is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO).

Strada benoemt Colin Brennan tot CEO en Richard Hanks tot CFO image

Brennan brengt bijna dertig jaar ervaring in de digitale en HR-sector met zich mee en heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van groeiversnelling en bedrijfsverandering. Hij heeft meer dan 27 jaar gewerkt bij de voorgangers van Strada, waaronder Alight Solutions en Aon Hewitt. Hier bekleedde hij diverse leidinggevende functies, zoals Chief Customer Officer, Chief Product Strategy and Solutions Officer en President van Payroll en Cloud Solutions. In zijn meest recente functie was Brennan Chief Revenue Officer bij Lumin Digital, een vooraanstaand fintechbedrijf dat gespecialiseerd is in digitale bankoplossingen.

Daarnaast benoemt Strada Richard Hanks tot CFO. Hanks wordt hiermee verantwoordelijk voor de wereldwijde financiële activiteiten van het bedrijf. Voor zijn komst naar Strada was hij CFO bij Williams Lea, een wereldwijde aanbieder van technische zakelijke ondersteuningsdiensten, en daarvoor vervulde hij de rol van CFO bij Clarivate, een beursgenoteerde speler op het gebied van data, analyses en informatieproducten en -diensten.

Richard Hanks

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024