Witold Kepinski - 19 september 2024

GNX verwelkomt Bart van Aanholt als nieuwe CCO

GNX, leverancier van wereldwijde internet- en privéconnectiviteit, kondigt met trots de benoeming aan van Bart van Aanholt als nieuwe Chief Commercial Officer (CCO). Bart brengt een rijke achtergrond in de IT en telecommunicatie met zich mee en heeft in zijn carrière diverse belangrijke leiderschapsrollen vervuld.

GNX verwelkomt Bart van Aanholt als nieuwe CCO image

Bart beschikt volgens GNX over een schat aan ervaring en een bewezen staat van dienst in het stimuleren van commercieel succes. Voordat hij bij GNX kwam, was hij Chief Commercial Officer bij NorthC Datacenters, waar hij een belangrijke rol speelde in de uitbouw van de pan-Europese aanwezigheid van het bedrijf. Daarvoor was hij meer dan 15 jaar werkzaam bij Level 3 Communications (later CenturyLink/Lumen), waar hij bijdroeg aan de uitbreiding van het bedrijf in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Nu, na een jaar pauze om zich te richten op zijn eigen doelen en zijn gezin, komt Bart weer vol energie terug, klaar voor de volgende uitdaging:

“Dit is een geweldig moment om bij GNX aan de slag te gaan, nu we gedurfde stappen zetten in onze missie om de industrie te vernieuwen met ons GNX+ platform. De mogelijkheid om processen te automatiseren en klanten directe inzichten te bieden in hun diensten, met volledige controle, is echt baanbrekend. Dit voegt enorm veel waarde toe aan de klantervaring. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van deze reis.”

Connectiviteit

Rutger Bevaart, CEO van GNX, uitte zijn enthousiasme over Barts komst: “We zijn verheugd Bart te mogen verwelkomen in de GNX-familie. Zijn strategisch inzicht en passie voor groei sluiten perfect aan bij onze visie. Nu ons GNX+ platform blijft uitbreiden en uitzonderlijke waarde levert aan onze zakelijke en kanaalklanten, ben ik ervan overtuigd dat Barts leiderschap onze groei zal versnellen en GNX naar nieuwe hoogten zal stuwen.”

Met de benoeming van Bart is GNX klaar om zijn positie als marktleider op het gebied van wereldwijde connectiviteit verder te versterken door het leveren van innovatieve, klantgerichte oplossingen die bedrijven wereldwijd ondersteunen.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024