Witold Kepinski - 19 september 2024

ANWB lanceert nieuwe Marketplace

De ANWB introduceert de ANWB Marketplace, een nieuw online platform waar externe retailers en leveranciers hun producten en diensten kunnen aanbieden. De nieuwe Marketplace biedt klanten een uitgebreider aanbod, wat zorgt voor een betere winkelervaring. Kopers kunnen daarbij vertrouwen op betrouwbare informatie, kwaliteit en service van de ANWB.

ANWB lanceert nieuwe Marketplace image

De Marketplace is geïntegreerd in de bestaande ANWB-webwinkel en biedt bij de lancering duizenden nieuwe producten van 15 geselecteerde verkopers, naast het eigen ANWB-aanbod van zo'n 6.000 producten. Klanten vinden er alles om zorgeloos en met plezier onderweg te gaan, van auto- en fietsaccessoires tot kampeerartikelen, reisbagage, kleding en handige gadgets. Zo zijn er artikelen te koop van sportkledingfabrikant Rogelli, Smartphonehoesjes.nl en kampeeraccessoires en -elektronica van Mestic en Travellife.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De ANWB garandeert de kwaliteit van Marketplace door strikte selectiecriteria voor verkopers en producten. Het aanbod van de geselecteerde verkopers wordt door de ANWB alleen online aangeboden en bestellingen via anwb.nl worden direct door de externe aanbieders verzonden.

“Met de lancering van onze nieuwe Marketplace willen we onze klanten een nog betere winkelervaring bieden. Door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde externe verkopers, kunnen we een breder assortiment aanbieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit en service die onze klanten van ons gewend zijn,” aldus Jan Willem Juffer, directeur ANWB-Retail.

Advies en aanbod

Op korte termijn gaat de ANWB het aanbod in Marketplace koppelen aan de expertise van ANWB-specialisten, onafhankelijke testen, advies en informatie, om leden te ondersteunen bij het maken van de beste keuze. Vervolgens kan het lid op basis van het ANWB-advies de producten direct aanschaffen via de ANWB-webwinkel.

De ANWB wil haar Marketplace verder uitbreiden met zowel producten als diensten en laten groeien tot een toonaangevend platform in Nederland. Zij werkt hiervoor samen met Mirakl als softwareleverancier, KPS als implementatiepartner en Emico als development partner.

Bekijk hier de nieuwe ANWB Marketplace: anwb.nl/webwinkel

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024