Wouter Hoeffnagel - 19 september 2024

Pax8 voegt AI-gestuurd vCISO-platform Cynomi toe aan portfolio

Pax8 voegt AI-powered vCISO-platform Cynomi toe aan portfolio voor managed service providers Pax8, een marketplace voor cloud-commerce, breidt zijn aanbod uit met Cynomi, een AI-gestuurd Virtual CISO (vCISO) platform. Dit platform is ontworpen om de cybersecuritybehoeften van kleine en middelgrote bedrijven in EMEA en Noord-Amerika te ondersteunen.

Pax8 voegt AI-gestuurd vCISO-platform Cynomi toe aan portfolio image

De strategische samenwerking biedt managed service providers (MSP's) toegang tot cyberbeveiligingstools, waarmee ze hun klanten kunnen beschermen in een steeds complexer digitaal landschap. “Omdat cyberbeveiligingsdreigingen blijven evolueren, is het belangrijk dat MSP's toegang hebben tot oplossingen die niet alleen hun klanten beschermen, maar ook hun dienstverlening verbeteren”, zegt Toni Luhti, VP Vendor Experience, Pax8 EMEA. “Het vCISO-platform van Cynomi biedt MSP's de tools die ze nodig hebben om geavanceerde cyberbeveiligingsdiensten aan te bieden, zodat ze MKB’s in Nederland, de rest van EMEA en in Noord-Amerika kunnen beschermen.”

Met het Cynomi-platform kunnen MSP's strategische cyberbeveiligingsdiensten aanbieden die voorheen alleen beschikbaar waren voor grote ondernemingen. Door risicobeoordelingen, compliance management en bedrijfsspecifieke cybersecuritystrategieën te automatiseren, wil Pax8 MSP's helpen aan de groeiende cybersecuritybehoeften van het MKB in een snel veranderende cloudmarkt.

'Vraag naar vCISO-diensten groeit'

“75% van de serviceproviders ziet een grote vraag naar vCISO-diensten en MSP’s willen daarom aan deze groeiende vraag voldoen. Ze hebben echter vaak te maken met uitdagingen. De behoefte aan cybersecurity-expertise is veel groter dan het aanbod. En het werk leunt zwaar op handmatige, door expertise gedreven processen, waardoor standaardisatie moeilijk is”, meldt David Primor, Ph.D., mede-oprichter en CEO van Cynomi. “Cynomi gebruikt AI om cyberbeveiligingsbeheertaken te automatiseren en data en kennis te verwerken met vereenvoudigde processen als resultaat. Hierdoor kunnen MSP's hun klanten op een gestructureerde en effectieve manier van dienst zijn. We zijn verheugd om samen te werken met Pax8 en het groeiende aantal marketplace-partners van het bedrijf toegang te bieden tot ons platform.”

Met Cynomi nu beschikbaar via de Pax8 Marketplace kunnen partners in EMEA en Noord-Amerika de levering van vCISO-diensten stroomlijnen, hun cybersecurity verbeteren en nieuwe omzetkansen creëren door geavanceerde beveiligingsoplossingen aan te bieden. Dit partnerschap onderstreept Pax8's toewijding om MSP's te voorzien van de tools die ze nodig hebben om succesvol te zijn in het moderne cloudlandschap.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024