Wouter Hoeffnagel - 23 september 2024

Frank Poncheri aan de slag bij Vertiv als Chief Human Resources Office

Vertiv, leverancier van kritieke digitale infrastructuur en continuïteitsoplossingen, heeft Frank Poncheri aangesteld als Chief Human Resources Officer (CHRO). In deze rol is Poncheri verantwoordelijk voor het leiden van de HR-strategie, -ontwikkeling en -uitvoering. Hij rapporteert direct aan CEO Giordano Albertazzi.

Frank Poncheri aan de slag bij Vertiv als Chief Human Resources Office image

Poncheri brengt meer dan vijftien jaar ervaring mee op het gebied van HR en bedrijfsstrategie, met een sterke focus op wereldwijde medewerkersontwikkeling, talentmanagement en het creëren van een high-performance cultuur. Voorheen bekleedde hij de functies van vicepresident HR en bedrijfsintegratie, en divisiedirecteur HR tijdens zijn tienjarige loopbaan bij Owens Corning, waar hij zowel in de Verenigde Staten als Finland werkzaam was. Zijn carrière in HR begon bij GE Aerospace, na afronding van het HR Leadership Program.

Poncheri behaalde twee diploma’s aan The Ohio State University, Max M. Fisher College of Business: een Bachelor of Science in Business Administration en een Master in Labor Relations & Human Resources.

Gartner BW tm 02-11-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024