Wouter Hoeffnagel - 23 september 2024

Jonathan Tho is Area Head voor Noord-Europa bij Cathay

Cathay benoemt Jonathan Tho als nieuwe Area Head voor Noord-Europa. Vanuit zijn standplaats in Amsterdam zal hij leidinggeven aan de commerciële, financiële, operationele, marketing-, personeels- en PR-teams van Cathay in Noord-Europa, waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland en België. Jonathan Tho volgt Brian Tsoi op, die de rol van Regional General Manager Europe voor Cathay heeft aangenomen.

Jonathan Tho is Area Head voor Noord-Europa bij Cathay image

Sinds zijn deelname aan het Swire Management Programme in 2016, heeft Jonathan Tho gewerkt in de commerciële afdelingen van het hoofdkantoor van Cathay, waaronder Verkoop en Distributie, Merk, Marketing en Inzichten, en meest recentelijk in Banking and Payment, waar hij verantwoordelijk was voor Cathay's loyaliteitspartnerschappen met wereldwijde financiële instellingen. Ook heeft hij regionale managementposities bekleed op het Chinese vasteland, waaronder in Peking als assistent van de algemeen directeur en als Area Manager voor Shandong.

"Ik kijk ernaar uit om Cathay's positie als een premium reis- en lifestylemerk verder te versterken en Europa te verbinden met Azië en daarbuiten," zegt Jonathan Tho.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024