Witold Kepinski - 24 september 2024

Dutch IT Media partner van AVIXA tijdens ISE 2025

Na het succes van onze evenementen tijdens het Gartner Symposium in Barcelona, heeft Dutch IT Media de eer om in samenwerking met AVIXA een exclusief netwerk evenement te organiseren tijdens ISE 2025 in Barcelona. Op de maandagavond de 3e februari 2025 is er de ISE 2025 Holland House CxO Drinks, deze avond biedt een unieke kans voor vendoren om in contact te komen met een selecte groep van Nederlandse en Belgische beslissers en inkopers uit de AV- en IT-sector.

Dutch IT Media partner van AVIXA tijdens ISE 2025 image

Verbinden met de topbeslissers

Aan de vooravond van een van Europa's grootste beurzen, Integrated Systems Europe, organiseert Dutch IT Media in samenwerking met AVIXA het Holland House Event. Dit evenement biedt jouw organisatie een uitgelezen kans om deel te nemen aan een exclusieve netwerkbijeenkomst waar de top van de Nederlandse en Belgische AV- en IT-markt samenkomt. 

Met slechts ruimte voor maximaal 25 sponsoren, creëren we een intieme setting waarin je echt de tijd hebt om waardevolle relaties op te bouwen met C-level bezoekers en beslissers die deze beurs bezoeken.

Waarom deelnemen?

Uniek bereik: Directe toegang tot de belangrijkste Nederlandse en Belgische inkopers en C-level executives die actief zijn in de AV- en IT-markt.

Exclusieve setting: Een kleinschalig, luxe netwerk evenement waar je als sponsor de kans krijgt om intensief te netwerken met invloedrijke spelers uit jouw doelgroep.

Strategische positionering: Jouw bedrijf wordt gezien als een vooraanstaande speler binnen de AV- en IT-sector, versterkt door de associatie met Dutch IT Media en AVIXA tijdens ISE 2025.

Wacht niet te lang, want er zijn slechts 25 plekken beschikbaar voor dit exclusieve event. Neem contact op met Vincent van Sas van Dutch IT Media via 06-25016673 of v.vansas@dutchitmedia.nl om jouw plek te reserveren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Barcelona!

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024