Wouter Hoeffnagel - 29 september 2024

Tobias Wagner is CFO bij Xebia

Tobias Wagner (foto) is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) bij Xebia. In deze rol zal hij de wereldwijde financiële strategie van het bedrijf leiden, met de focus op het versterken van de marktpositie en het stimuleren van verdere groei.

Tobias Wagner is CFO bij Xebia image

Wagner brengt meer dan 25 jaar ervaring mee op het gebied van consulting en technologie, met specialisaties in fusies en overnames, financiële transformatie en het beheren van grote programma's en budgetten. Zijn uitgebreide expertise zal bijdragen aan de wereldwijde expansie van Xebia.

Voor zijn overstap naar Xebia was Wagner Senior Vice President Finance bij Akkodis, waar hij als regionale CFO verantwoordelijk was voor een omzet van €2 miljard. Hij leidde daar initiatieven om de bedrijfsvoering te optimaliseren en een gecentraliseerd shared service model te implementeren. Wagner studeerde aan de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz.

Groei ondersteunen

“We zijn enthousiast over de toevoeging van Tobias aan het Xebia-team”, aldus Anand Sahay, CEO van Xebia. “Zijn financiële expertise en strategische visie zijn cruciaal bij de volgende stap in de wereldwijde groei. Tobias brengt ervaring in financieel management en operationele transformatie met zich mee en helpt ons bij het opschalen, waardoor we organisaties wereldwijd kunnen helpen.”

“Ik ben blij dat ik als CFO bij Xebia kan aansluiten, zodat ik een bijdrage kan leveren aan de toekomst van de organisatie”, aldus Wagner. “Ik ben toegewijd om te helpen met gezonde en winstgevende groei. Ik begrijp de lokale en wereldwijde behoeften om te zorgen dat Xebia zijn ambitieuze doelstellingen behaald.”

DIC Awards BW tm 28-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Copaco BN + BW 23-09 tm 06-10-2024