Wouter Hoeffnagel - 28 september 2024

Conscia neemt Kanari Group over

Conscia neemt Scandinavische Kanari Group over, specialist in observability-oplossingen voor complexe IT-omgevingen. Hiermee breidt Conscia zijn expertise uit en versterkt het zijn dienstenaanbod op het gebied van cybersecurity.

Conscia neemt Kanari Group over image

Kanari is gespecialiseerd in het implementeren van observability-oplossingen die verder gaan dan traditionele monitoring door real-time inzichten te verschaffen in digitale ecosystemen. Observability stelt bedrijven in staat om de prestaties van hun IT-systemen en applicaties van begin tot eind te volgen en biedt meer inzicht. Kanari stelt organisaties in staat om problemen te detecteren en op te lossen voordat deze impact hebben op gebruikers. De observability-diensten dragen zo bij aan een hogere operationele efficiëntie, helpen bij het voldoen aan compliance-eisen en verbeteren digitale ervaringen door data te koppelen aan bedrijfsdoelstellingen.

“Ik heet de klanten en medewerkers van Kanari van harte welkom bij Conscia. Vandaag voegen we een nieuw technologiedomein toe aan Conscia dat ons nog relevanter maakt voor onze klanten. We bieden niet alleen verbeterde data-inzichten vanuit observability, maar we kunnen nu ook onze cybersecurity-diensten breder ontwikkelen. Dit is een volgende stap in Conscia's strategie om de leidende cybersecurity en managed services partner in Europa te worden”, zegt Group CEO Erik Bertman, Conscia. Meer informatie is hier beschikbaar.

ALSO BW tm 16-10-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024