Witold Kepinski - 27 september 2024

HP revolutioneert printen met AI, belooft soepelere, slimmere ervaringen

HP heeft tijdens het Imagine 2024 event in Palo Alto (VS) zijn nieuwste innovatie onthuld, HP Print AI, een baanbrekende technologie die is ontworpen om de manier waarop we printen te transformeren. Dit AI-aangedreven platform is ingesteld om het printproces te vereenvoudigen en gebruikerservaringen over de hele linie te verbeteren.

HP revolutioneert printen met AI, belooft soepelere, slimmere ervaringen image

Een van de belangrijkste functies van HP Print AI is Perfect Output . Deze functie optimaliseert automatisch afdruktaken van webbrowsers, zodat documenten correct worden opgemaakt en vrij zijn van ongewenste elementen zoals advertenties of extra witruimte. Dit betekent geen verspilling van papier of inkt door slecht opgemaakte afdrukken.

Bovendien kan HP Print AI gebruikers helpen om gepersonaliseerde projecten te maken, zoals aangepaste wenskaarten, met slechts een paar eenvoudige opdrachten. De technologie kan automatisch afbeeldingen verbeteren en lay-outopties voorstellen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om professioneel ogende resultaten te produceren.

HP Scan AI Enhanced

Voor bedrijven heeft HP zijn HP Scan AI Enhanced oplossing uitgebreid , die AI gebruikt om automatisch informatie uit gescande documenten te herkennen en te extraheren. Dit kan bedrijven veel tijd en geld besparen door handmatige gegevensinvoer te verminderen.

HP Build Workspace

HP breidt AI-mogelijkheden ook uit naar verticale industrieën, te beginnen met ontwerp en constructie, een industrie die achterloopt in het gebruik van technologie om productiviteitsverbeteringen te leveren . Met de nieuwe Build Workspace van HP kunnen ontwerp- en constructieprofessionals eenvoudig site-observaties maken en organiseren, samenwerking vergemakkelijken en taken zoals veldrapporten automatiseren. Door tijdrovende taken te automatiseren, stimuleert HP Build Workspace de efficiëntie en samenwerking tussen professionals in de architectuur-, engineering- en constructiesector (AEC). Belangrijke functies zoals site capture, AI-vectorisatie en continue feedback stellen AEC-professionals in staat hun workflows te stroomlijnen en ontwerpen te optimaliseren. De samenwerkingshub, HP Build Workspace, stelt AEC-professionals in staat om projecten te openen op desktops of mobiele apparaten.

"We zijn verheugd om voorop te lopen in AI-aangedreven printen ", aldus Tuan Tran, HP President of Imaging, Printing, and Solutions. "HP Print AI is slechts het begin van een nieuw tijdperk van intelligent printen. "

Beschikbaarheid

  • HP Print AI is vanaf vandaag beschikbaar, te beginnen met een exclusieve bètaversie die de Perfect Output-functie levert aan geselecteerde printklanten. HP is van plan om HP Print AI-mogelijkheden in 2025 te blijven lanceren.
  • HP Build Workspace is vanaf vandaag beschikbaar, met AI-mogelijkheden ook als bètaversie in de VS en Europa. Binnenkort wordt het uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De wereldwijde uitrol wordt verwacht in het voorjaar van 2025.
  • HP Scan AI Enhanced is een softwaredienst die momenteel beschikbaar is in Noord-Amerika, het grootste deel van Europa en Latijns-Amerika en in delen van Azië.

Lees alle details verder op de website van HP.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024