Witold Kepinski - 29 september 2024

HP introduceert Envy 6100/6500-serie thuisprinter

HP, een speler in technologie, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe Envy 6100/6500 All-in-One Printer Series, ontworpen om thuisprinten opnieuw te definiëren. Met een focus op kwaliteit, gemak en duurzaamheid zijn deze printers afgestemd op de veranderende behoeften van moderne huishoudens.

HP introduceert Envy 6100/6500-serie thuisprinter image

De Envy 6100/6500-serie biedt een baanbrekende functie: natuurgetrouwe zeefdruk. Door kleuren van digitale schermen nauwkeurig te reproduceren, kunnen gebruikers thuis genieten van foto's van professionele kwaliteit. Met automatisch dubbelzijdig afdrukken van foto's en randloze opties is het maken van gepersonaliseerde aandenkens nog nooit zo eenvoudig geweest.

Naadloze connectiviteit en intuïtief ontwerp

Ervaar probleemloos printen met de Envy-serie. Het 2,4-inch kleurentouchscreen en de HP Smart-app zorgen voor moeiteloze installatie en bediening. Of u nu documenten, foto's of schoolprojecten print, deze printers leveren elke keer uitzonderlijke resultaten.

Duurzaamheid staat centraal

HP streeft ernaar om zijn impact op het milieu te verminderen. De Envy 6100/6500-serie is gemaakt van 60% gerecycled plastic en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Bovendien zijn de printers compatibel met HP's EvoMore-inktcartridges, die de CO2-voetafdruk verkleinen en afval minimaliseren.

Belangrijkste kenmerken:

Zeefdrukgetrouw: nauwkeurige kleurweergave voor verbluffende foto's

Automatisch dubbelzijdig printen: bespaar papier en verlaag kosten

Naadloze connectiviteit: eenvoudige installatie en bediening met de HP Smart-app

Duurzaam ontwerp: Gemaakt van gerecyclede materialen en compatibel met EvoMore-inkt

Intuïtief touchscreen: voor eenvoudige navigatie

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024