Witold Kepinski - 01 oktober 2024

Absolics kiest voor Solace om de productieprocessen te stroomlijnen

Solace, speler in platforms voor realtime, event-driven bedrijven, maakt bekend dat Absolics het Solace PubSub+ Platform heeft gekozen om een realtime informatiestroom tussen alle bedrijfsapps in hun fabriek in de VS te ontwikkelen.

Absolics kiest voor Solace om de productieprocessen te stroomlijnen image

Het bedrijf zocht een modernere oplossing die als ruggengraat van het integratiesysteem moest fungeren. Ze evalueerden verschillende technologieën en de keus viel uiteindelijk op Solace vanwege de kracht en schaalbaarheid van de oplossing. Absolics ontwikkelde met name een cloud-gebaseerde event-mesh met gebruik van Solace event-brokers en integreerde daarmee naadloos hun event-driven productie-, beheer- en productontwikkelingsapps.

Met Solace kan Absolics de volledige API- en event-omgeving nu via één enkele, geïntegreerde oplossing beheren. Het bedrijf beschikt hiermee over een meer geautomatiseerd proces voor gegevensstromen en -beheer, met hoge doorvoer en zonder downtime. Dankzij nauwkeurige, realtime gegevensoverdracht tussen apps in alle gedistribueerde systemen kan Absolics sneller beter onderbouwde beslissingen nemen. En met de beschikbaarheid en asynchrone distributie van essentiële bedrijfsinformatie en events heeft het bedrijf bovendien zijn kwaliteitsborging ingrijpend kunnen verbeteren.

“Een event-driven aanpak voor app-integratie versterkt de positie van Absolics als industrieleider. Het heeft de operationele efficiëntie verbeterd en de concurrentiepositie van het bedrijf versterkt”, vertelt Danny Papadatos, regionale VP Midden-Oosten, Azië Pacific en Japan bij Solace. “Het is belangrijk dat bedrijven manieren vinden om het constant toenemende volume aan gegevens efficiënt te streamen, te verbinden en te beheren. We zijn er trots op dat we Absolics hebben kunnen helpen hun operationele prestaties te verbeteren met de realtime, event-driven gegevens die nodig zijn om aan kop te blijven.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Open Line BW+BN 25-09 tm 03-10-2024