Witold Kepinski - 02 oktober 2024

Fusie True en Fullstaq afgerond, gaan verder als TrueFullstaq

De eerder aangekondigde fusie tussen IT-bedrijven Fullstaq en True is officieel afgerond. De bedrijven gaan samen verder als TrueFullstaq, de nieuwe topspeler in cloud-native consultancy en managed services.

Fusie True en Fullstaq afgerond, gaan verder als TrueFullstaq image

 Als onderdeel van The Digital Neighborhood combineert TrueFullstaq twee partijen die samen geavanceerde oplossingen bieden die schaalbare groei en innovatie mogelijk maken voor klanten in de complexe wereld van cloud-native technologieën. Daarmee gaat het nieuwe bedrijf een leidende rol spelen in de Noord-Europese cloud-native wereld.

Naadloos schalen en optimaliseren cloud infrastructuur

Door de combinatie van de expertise van True in managed hosting en clouddiensten en de kennis van de Kubernetes en cloud-native oplossingen van Fullstaq kan TrueFullstaq ongekende schaalbaarheid, innovatie en prestaties bieden aan klanten die cloud technologie gebruiken. Samen bieden ze end-to-end oplossingen waarmee bedrijven hun cloud infrastructuur naadloos kunnen schalen en optimaliseren.

“TrueFullstaq is de ideale partner voor het navigeren door de complexiteit van de cloud-native markt. Naarmate cloud-native technologieën blijven groeien, hebben organisaties meer nodig dan alleen tools. Dan is er behoefte aan diepgaande technische expertise en innovatieve oplossingen, om daarmee effectief te kunnen schalen. TrueFullstaq levert dit door de sterke punten van True en Fullstaq te combineren en zo op maat gemaakte, betrouwbare en schaalbare oplossingen te bieden die de prestaties maximaliseren. Klanten kunnen daarvan profiteren en concurrentievoordeel behalen in een snel evoluerend digitaal landschap,” aldus Marilou van Doorn, CEO van TrueFullstaq.

Een groter cloud-native aanbod voor The Digital Neighborhood klanten

De fusie vergroot daarnaast het cloud-native aanbod dat beschikbaar is voor de 2.400 klanten van The Digital Neighborhood. Door de expertise van beide organisaties te combineren met de middelen van de 1.500 consultants, engineers en andere specialisten van The Digital Neighborhood, is TrueFullstaq nu goed gepositioneerd om complete maatwerkoplossingen te leveren. De combinatie versterkt het vermogen van de complete groep om schaalbare, innovatieve diensten te leveren en klanten te helpen volledig gebruik te maken van de voordelen van cloud-native technologieën.

TrueFullstaq is ontstaan uit pioniers in managed hosting, cloud-native en Kubernetes technologieën, met een sterke achtergrond in de open-source community. De organisatie heeft honderden bedrijven geholpen met het optimaliseren van hun applicaties met behulp van cloud-native technologieën, zoals Kubernetes en hoogwaardige, op maat gemaakte infrastructuur. Gerrit Tamboer, oprichter van Fullstaq en de nieuwe Chief Evangelist van TrueFullstaq, zegt: “Door het samenbrengen van twee van de meest invloedrijke thought leaders in de cloud-native ruimte, zijn we nu gepositioneerd om te leveren op Champions League niveau. Ik heb zin om deze volgende fase van groei tot een succes te maken met Marilou aan het roer.”

Een van de eerste mijlpalen voor het nieuwe bedrijf is erkenning vanuit het Kubestronauts-initiatief. Dit initiatief erkent ingenieurs die alle vijf de Kubernetes-certificaten hebben behaald, en daarmee hun expertise hebben bewezen. Van de 25 Kubestronauts in Nederland werken er acht bij TrueFullstaq.

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024