Witold Kepinski - 04 oktober 2024

Adriaan Elsman vertrekt bij Computacenter Nederland

Na een succesvolle en intensieve periode heeft Adriaan Elsman, in goed overleg, besloten zijn functie als Managing Director van Computacenter Nederland neer te leggen en ruimte te maken voor een nieuwe fase binnen de organisatie. De intentie is om de Belgische en Nederlandse activiteiten te consolideren om meer schaalgrootte te realiseren in de regio.

Adriaan Elsman vertrekt bij Computacenter Nederland image

Adriaan Elsman heeft gedurende10 jaar de eindverantwoordelijk gedragen voor de Nederlandse activiteiten; eerst bij Misco Solutions en sinds 2018, na de overname, bij Computacenter. 

Onder zijn leiderschap heeft Computacenter belangrijke successen geboekt, waaronder strategische overnames en ingrijpende organisatieveranderingen, met als doel de professionalisering en groei van het bedrijf te versnellen.

"Ik ben trots op de transformatie die we hebben doorgemaakt, waarbij we zijn uitgegroeid tot een stabiel, professioneel en krachtig bedrijf. Met volle overtuiging draag ik mijn taken over en geef ik ruimte aan de volgende fase voor deze prachtige organisatie. Ik kijk met dankbaarheid terug op de onvergetelijke reis en waardeer de samenwerking met mijn collega’s, die een grote bijdrage hebben geleverd aan waar de organisatie nu staat,” aldus Adriaan. “Met vertrouwen in de toekomst en veel waardering voor de samenwerking, wens ik Computacenter en mijn opvolger alle succes in de volgende groeifase,” besluit Adriaan.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024