Witold Kepinski - 05 oktober 2024

Cerios neemt PerformanceArchitecten over

Cerios kondigt de overname aan van PerformanceArchitecten, waarmee het bedrijf haar positie in softwarekwaliteit, testautomatisering en performancetesten verder uitbouwt. Met deze strategische zet speelt Cerios in op de groeiende vraag naar performancetesten, optimalisatie van systeemprestaties, monitoring en oplossing van performance problemen in steeds complexere IT-landschappen.

Cerios neemt PerformanceArchitecten over image

"Nu organisaties steeds afhankelijker worden van continu functionerende software, neemt de behoefte aan robuuste performanceoplossingen toe," zegt Freddy Verweij, CEO van Cerios. Organisaties lopen vaker tegen de haperende kwaliteit van software aan en kunnen geen down time permitteren van kernsystemen. "Deze overname versterkt ons vermogen om complexe IT-vraagstukken aan te pakken en biedt onze klanten en consultants toegang tot een ervaren team van testautomatiseerders en performancetesters.”

Met deze overname verstevigt Cerios haar positie als complete partner voor softwarekwaliteit. Cerios heeft een geïntegreerde aanpak voor klanten en een complete oplossing voor softwarekwaliteit, met verschillende expertises en geavanceerde oplossingen onder één dak. Marc Koper en Erik Brouwer van PerformanceArchitecten voegen toe: "Onze expertise ligt in het continue verbeteren van performance en testautomatisering. Dit past naadloos bij de focus van Cerios® in het leveren van hoogwaardige testoplossingen voor A-merken."

Deze strategische samenwerking stelt Cerios in staat haar dienstverlening verder te versterken. De expertise van PerformanceArchitecten in performancetesten, systeemoptimalisatie en testautomatisering complementeert de bestaande diensten van Cerios op het gebied van testen, beheren en analyseren. Deze combinatie stelt Cerios in staat om nog effectiever complexe IT-vraagstukken aan te pakken en klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun softwareprestaties.

Op de foto van links naar rechts: Erik Brouwer, Freddy Verweij en Marc Koper

ALSO BW tm 16-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Copaco BN + BW 23-09 tm 06-10-2024