Witold Kepinski - 08 oktober 2024

Smart Manufacturing Group breidt uit met overname Komexo

De Smart Manufacturing Group (SMG) heeft onlangs voor een onbekend bedrag Komexo overgenomen, waarmee ze haar positie als brede partner voor de maakindustrie verder versterken. Met deze strategische zet breidt de expertise van SMG zich uit op het gebied van ERP voor de betonindustrie.

Smart Manufacturing Group breidt uit met overname Komexo image

Komexo is een oplossing die specifiek ontwikkeld is voor fabrikanten in het algemeen en prefab-betonfabrikanten in het bijzonder. Met deze software automatiseren wij alle administratieve, logistieke en productieprocessen. Ronald Hufener en Ivo Kikken, directie van Komexo, blijven betrokken bij de dagelijkse leiding van het bedrijf. Ze zijn enthousiast over de samenwerking: “Door onze krachten met SMG te bundelen, kunnen we elkaar versterken in de industriële markt. We kijken uit naar deze innovatieve en in beton gegoten samenwerking.”

Roland ten Broeke en Ger Bos, managing directors bij SMG, zien grote voordelen in de overname: “Met de oplossing van Komexo kunnen we productiebedrijven nog beter ondersteunen met de nieuwste technologieën. Door de onderlinge synergie en kruisbestuiving tussen de verschillende entiteiten van SMG, zijn we nog beter in staat om onze klanten te laten excelleren! Met meer dan 120 medewerkers zijn we een innovatieve partner met diepgaande technologische kennis.”

Over SMG

De Smart Manufacturing Group is voortgekomen uit de investering van Capital A Investment Partners in AB Software & Consultancy BV (AB), Digitale Fabriek, Propos Software en The Grain (Checkmate). In samenwerking met Capital A Investment Partners streeft SMG naar verdere groei, zowel autonoom als door strategische overnames. Het doel is klanten te voorzien van steeds slimmere oplossingen en hen te helpen excelleren in een competitieve markt.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-6 | 07-10 tm 14-10