Witold Kepinski - 14 oktober 2024

Introductie van Healthcare Agent Service in Microsoft Copilot Studio

Microsoft heeft een nieuwe generatieve AI-aangedreven tool onthuld die is ontworpen om de gezondheidszorg te revolutioneren. De healthcare agent service, beschikbaar als openbare preview in Microsoft Copilot Studio, is bedoeld om de last voor zorgprofessionals te verlichten en de ervaringen van patiënten te verbeteren.

Introductie van Healthcare Agent Service in Microsoft Copilot Studio image

Belangrijke kenmerken van de health agent service zijn:

  • Aanpassing: Gebruikers kunnen hun eigen agenten maken die zijn afgestemd op specifieke behoeften in de gezondheidszorg. Hierbij kunnen ze gebruikmaken van vooraf gebouwde functies, sjablonen en use cases.
  • Veiligheid: De service omvat robuuste, specifieke waarborgen voor de gezondheidszorg om ervoor te zorgen dat agenten voldoen aan de industrienormen en potentiële risico's aanpakken.
  • Veelzijdigheid: Agenten kunnen voor uiteenlopende taken worden gebruikt, zoals het plannen van afspraken, het matchen van klinische onderzoeken en het triageren van patiënten.
  • Integratie: De service ondersteunt integratie met andere plug-ins, wat zorgt voor een naadloze samenwerking met bestaande systemen.

Microsoft's inzet voor verantwoorde AI:

Om zorgen over verzinsels, omissies en onjuiste antwoorden in generatieve AI aan te pakken, stelt Microsoft zijn klinische beveiligings-API's beschikbaar aan geselecteerde klanten. Deze beveiligingsmaatregelen omvatten:

  • Detectie van klinische fabricaties en omissies
  • Klinische verankering
  • Klinische herkomst
  • Klinische coderingsverificatie
  • Klinische semantische validatie

Vroege gebruikers en toekomstige mogelijkheden:

Zorginstellingen in de VS, zoals Cleveland Clinic en Galilee Medical Center, zijn al begonnen met het verkennen van de mogelijkheden van de healthcare agent service. Door deze technologie te benutten, kunnen organisaties processen stroomlijnen, patiëntenzorg verbeteren en nieuwe inzichten uit hun data halen.

De visie van Microsoft voor de toekomst van de gezondheidszorg:

Met de healthcare agent service wil Microsoft zorginstellingen in staat stellen hun activiteiten te transformeren, patiëntervaringen te verbeteren en innovatie te stimuleren. Door generatieve AI te combineren met robuuste veiligheidsmaatregelen, baant Microsoft de weg voor een efficiënter en effectiever zorgsysteem.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024