Wouter Hoeffnagel - 14 oktober 2024

Odido wil met 5G alternatief bieden voor bekabeld internet

Odido introduceert Klik&Klaar Internet, waarmee het via zijn 5G-netwerk een alternatief wil bieden voor bekabeld internet. Het internetaanbod is gericht op zowel ondernemers als thuisgebruikers. Ondernemers uit de omgeving van Bergen op Zoom kregen op vrijdag 11 oktober de eerste exemplaren van Klik&Klaar Internet uit de handen van Tisha van Lammeren, CCO bij Odido.

Odido wil met 5G alternatief bieden voor bekabeld internet image

Klik&Klaar Internet biedt een internetsnelheid tot 300 Mbit/s via het 5G-netwerk, voor een bedrag van 25 euro per maand. Het wil hiermee snel internet bieden aan onder meer klanten in gebieden waar bijvoorbeeld geen glasvezel wordt aangeleverd, of waar gebruikers afhankelijk zijn van één aanbieder voor internettoegang.

“Begin september hebben we Klik&Klaar Internet alvast succesvol getest in een van deze gebieden, in de regio van Bergen op Zoom,” vertelt Tisha van Lammeren, CCO bij Odido. “Klik&Klaar Internet past perfect binnen onze strategie om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen en nu nog makkelijker toegang heeft tot een betrouwbaar en betaalbaar netwerk”.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
ALSO BN + BW tm 16-10-2024