Wouter Hoeffnagel - 16 oktober 2024

Kaären Davoli is Head of Marketing bij Roseman Labs

Het bedrijf Roseman Labs, dat zich bezighoudt met dataprivacy en encryptie, maakt vandaag bekend dat Kaären Davoli is benoemd tot Head of Marketing. Hiermee wil Roseman Labs zijn activiteiten uitbreiden in zowel de VS als andere Europese landen.

Kaären Davoli is Head of Marketing bij Roseman Labs image

"We zijn zeer verheugd met de toevoeging van Kaären Davoli aan het Roseman Labs-team. Ze brengt een schat aan kennis mee op het gebied van diepgaande complexe technologieën en b2b-techmarketing. Wij geloven dat de toevoeging van een global Head of Marketing van groot belang is voor de structurele groei van het bedrijf en het verwezenlijken van onze missie", zegt Roderick Rodenburg, CEO en mede-oprichter van Roseman Labs.

Kaären Davoli beschikt over meer dan 15 jaar ervaring in b2b-technologie, growth marketing en leiderschap. Ze kent een sterke staat van dienst in verschillende sectoren, waaronder recent de technologie- en startup-sector. Kaären brengt diepgaand inzicht met haar mee in zowel Europese als internationale markten, en begeleidde eerder de transformatie van TomTom van B2C naar B2B. In haar nieuwe rol hanteert ze een praktische, pragmatische en transparante aanpak. Roseman Labs is trots haar te verwelkomen in het team, waar ze de marketingafdeling laat groeien en inspireren terwijl het bedrijf blijft uitbreiden.

'Revolutie in gebruik van gevoelige gegevens'

"Roseman Labs is niet zomaar een data security bedrijf. Haar technologie zorgt voor een revolutie in de manier waarop gevoelige gegevens kunnen worden gebruikt, terwijl vertrouwelijkheid gegarandeerd is. Zij heeft bovendien de statistieken en de middelen om dat te ondersteunen. Ik ben verheugd om mijn meer dan 15 jaar expertise in techmarketing naar het team te brengen en bij te dragen aan de missie van de onderneming door transformatieve technologie te delen met bedrijven die op zoek zijn naar de meest efficiënte manier om gevoelige gegevens te versleutelen en analyseren", zegt Kaären.

Roseman Labs haalde vorig jaar €4 miljoen op in een financieringsronde met investeerders zoals Spacewalk VC, Matterwave Ventures en NP-Hard Ventures. De software van het bedrijf maakt gebruik van gepatenteerde cryptografie, waarmee organisaties meerdere datasets veilig en efficiënt kunnen versleutelen, koppelen en analyseren. Het beschermen van privacy staat hierbij voorop. Roseman Labs meldt dat haar technologie is onderzocht door het Nationaal Cyber Security Centrum in Nederland, dat de software al vier jaar gebruikt.

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Axians 09/10/2024 - 22/10/2024