Wouter Hoeffnagel - 17 oktober 2024

OutSystems maakt winnaars van Innovation Awards en Build for the Future Hackathon bekend

OutSystems maakt de winnaars bekend van de 2024 Innovation Awards en Build for the Future Hackathon. Het gaat onder meer om Heineken, Sport Lisboa e Benfica en Toyota Motor Corporation.

OutSystems maakt winnaars van Innovation Awards en Build for the Future Hackathon bekend image

De winnaars zijn aangekondigd tijdens de ONE: OutSystems NextStep Experience conferentie die deze week plaatsvindt in Amsterdam. Meer dan 2.000 IT-experts, ontwikkelaars en leiders van organisaties als Gartner, Axos Bank en Carrefour komen samen om te spreken over de trends die de toekomst van GenAI-gedreven software-ontwikkeling vormgeven.

De OutSystems Innovation Awards zet klanten van OutSystems centraal die impactvolle oplossingen hebben ontwikkeld en de kracht van AI-gedreven low-code applicatie-ontwikkeling in de praktijk laten zien. De Build for the Future Hackathon is onderdeel van de Innovation Awards en laat unieke applicaties zien die non-profit organisaties kunnen ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Grenzen verleggen

“De winnaars van de 2024 Innovation Awards verleggen de grenzen van enterprise applicatie-ontwikkeling en stellen organisaties in staat om bedrijfskritische software te bouwen”, zegt Andy Pemberton, Chief Customer Officer bij OutSystems. “Met de recente aankondiging van Mentor, blijven onze klanten vooroplopen op het gebied van innovatie terwijl we een nieuw tijdperk van generatieve software binnengaan.”

Winnaars van de Innovation Awards zijn onder meer:

  • HEINEKEN: High Performance Team - Met een grote behoefte aan ontwikkelcapaciteit heeft Heineken een ‘federated ontwikkelmodel’ met OutSystems in gebruik genomen. Met deze benadering kan het bedrijf applicatie-ontwikkeling wereldwijd opschalen en tegelijkertijd voor alle oplossingen voldoen aan hoge security- en kwaliteitsstandaarden.
  • Sport Lisboa e Benfica: Customer Experiences – Benfica heeft met OutSystems de digitale ervaring voor meer dan 10 miljoen supporters wereldwijd verbeterd met een nieuwe mobiele app. Dankzij de app kan Benfica op nieuwe manieren communiceren met fans en leden waarmee de betrokkenheid bij de voetbalclub wordt vergroot.
  • Toyota Motor Corporation: Enterprise Digital Transformation – Sinds 2015 heeft Toyota het gebruik van OutSystems uitgebreid naar 23 bedrijven binnen de Toyota Group om de digitale transformatie te versnellen en een flexibele IT-omgeving te creëren die niet wordt gehinderd door verouderde systemen. Toyota gebruikte het OutSystems-platform voor meer dan 70 applicaties waarmee het use cases uitbreidde van het moderniseren van legacy naar innovatieve front-end ontwikkeling.

De volledige lijst van de winnaars en de winnaars van de Build for the Future Hackathon is hier beschikbaar.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024