Witold Kepinski - 17 oktober 2024

NextStep24 kondigt strategisch partnership aan met Object First

NextStep24 is verheugd om haar nieuwe strategische samenwerking met Object First aan te kondigen. Dit partnership biedt beide partijen de mogelijkheid om hun expertise te combineren en klanten hoogwaardige oplossingen te bieden op het gebied van gegevensbescherming.

NextStep24 kondigt strategisch partnership aan met Object First image

Met dit partnerschap zet NextStep24 een belangrijke stap in het uitbreiden van haar aanbod aan IT-oplossingen en -diensten. De samenwerking met Object First, dat zich richt op eenvoudige, betrouwbare en krachtige data protection-oplossingen, past perfect bij de missie van NextStep24 om klanten altijd de beste oplossingen te bieden die inspelen op hun specifieke behoeften.

NextStep24 ziet uit naar een succesvolle samenwerking met Object First, waarbij niet alleen wordt ingezet op het realiseren van nieuwe deals, maar ook op gezamenlijke marketingcampagnes, webinars en een duurzame communicatiestrategie. Beide partijen zijn vastbesloten om elkaar te versterken en om klanten de voordelen van de geavanceerde oplossingen van Object First optimaal te laten benutten.

"Wij zijn enorm enthousiast over dit partnership," zegt Jos Maliepaard, Technisch Consultant van NextStep24. "De oplossingen van Object First kunnen van grote waarde te zijn, en wij zijn ervan overtuigd dat ze ook in onze klantenkring goed zullen aanslaan. We kijken uit naar het gezamenlijk opzetten van waardevolle projecten, en we zijn ervan overtuigd dat dit de weg vrijmaakt voor langdurige successen."

Een oplossing met impact

Voor NextStep24 is het cruciaal om klanten innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die waarde toevoegen in hun IT-infrastructuur. De producten van Object First sluiten perfect aan bij deze visie. "We zien dat Object First een oplossing biedt die een krachtige impact kan maken in veel van de cases waarmee wij te maken krijgen," voegt Jos Maliepaard toe. "Het gemak en de betrouwbaarheid van hun technologie stelt ons in staat om onze klanten nóg beter te bedienen."

NextStep24 en Object First staan aan de vooravond van een veelbelovende samenwerking en kijken ernaar uit om in de komende maanden gezamenlijk te groeien en de markt verder te ontwikkelen met vernieuwende en effectieve oplossingen.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-3 | 14-10 tm 21-10