Witold Kepinski - 18 oktober 2024

Snakeware lanceert smart asset manager

Het Friese Snakeware kondigt de lancering aan van ‘sam.’, een tool die een frisse wind laat waaien door de wereld van digital asset management. De nieuwe tool onderscheidt zich door een gebruiksvriendelijke interface, slimme workflows en een krachtige AI-gestuurde zoekfunctie. Met deze unieke eigenschappen gaat sam. de concurrentie aan met bekende namen zoals Bynder, Adobe Experience Manager (AEM) en Canto, en biedt het bedrijven en organisaties een moderne oplossing voor hun bestandsbeheer. 

Snakeware lanceert smart asset manager image

Het platform van sam. helpt bedrijven om hun digitale bestanden efficiënter, veiliger en eenvoudiger te beheren. Louis Diekstra, Business Development Manager bij sam: “Onze intuïtieve interface zorgt voor een natuurlijke ervaring, terwijl slimme workflows processen automatiseren en vereenvoudigen. De AI-gestuurde zoekfunctie maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig de juiste bestanden te vinden, zonder gedoe met mappenstructuren. sam. is ontworpen voor bedrijven van elke grootte die streven naar meer veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak.”

Door de AI-gedreven aanpak van sam. besparen bedrijven die het systeem gebruiken veel tijd, mede door het ‘platslaan’ van de hiërarchische mappenstructuur die in andere asset managementsystemen te vinden is.
De eerste bedrijven gebruiken sam. al. Onder andere Dormio, Summio en ORAM – Ondernemend Amsterdam maken gebruik van het platform. Daarnaast wordt sam. geïntegreerd met Snakeware.Cloud, waardoor meer dan 200 klanten van digital specialist Snakeware in binnen- en buitenland snel gebruik kunnen maken van deze nieuwe tool.

sam. is ontworpen met de gebruiker in gedachten, met een focus op efficiëntie en gebruiksgemak. Het platform is ontwikkeld door Snakeware uit Sneek, die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de ontwikkeling en de technologie achter sam.. Meer informatie is te vinden op https://www.smartassetmanager.nl.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-7 | 14-10 tm 21-10