Witold Kepinski - 19 oktober 2024

25 jaar SUPERP: van frustratie naar innovatie

Het Nederlandse IT-bedrijf SUPERP viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Wat begon als een kleine start-up, uitgegroeid uit frustratie over de complexiteit van SAP-systemen, is uitgegroeid tot een van de grootste SAP/IT-dienstverleners van Nederland.

25 jaar SUPERP: van frustratie naar innovatie image

Oprichters Ruud Hoogendorp, Anjo Wolven en Ronald Groennou blikken met gepaste trots terug op een kwarteeuw innovatie en groei. Ze benadrukken het belang van vakmanschap, een platte organisatiestructuur en een cultuur van vertrouwen en autonomie.

SUPERP onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en een focus op de ontwikkeling van haar medewerkers. Het bedrijf speelt een actieve rol in het ondersteunen van de mentale gezondheid van haar werknemers en biedt uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Met een blik op de toekomst ziet SUPERP kansen om haar klanten verder te ondersteunen in hun digitale transformatie. Het bedrijf streeft ernaar dé digitale core partner van Nederland te worden.

Over SUPERP

SUPERP is een toonaangevend IT-bedrijf gespecialiseerd in SAP-oplossingen en -diensten. Met meer dan 400 consultants helpt SUPERP organisaties om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun digitale transformatie te versnellen.

Lees meer hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-7 | 14-10 tm 21-10