Witold Kepinski - 24 oktober 2024

Innvolve blijft Innvolve door Management Buy Out

Nadat Ruud van den Broek in januari 2023 het algemeen bestuur van Innvolve overdroeg aan Roel Rens en Freek Voogt, is nu ook de overname van alle aandelen Innvolve door het managementteam een feit.

Innvolve blijft Innvolve door Management Buy Out image

Het managementteam van Innvolve, bestaande uit Freek Voogt, Roel Rens, Steven Romme, Andrew Passon en Bas Botterman heeft de aandelen Innvolve Groep B.V overgenomen van Ruud van den Broek.

Innvolve is verheugd dat de continuïteit van onze organisatie voor zowel opdrachtgevers als medewerkers hiermee gegarandeerd is. Dat is een belangrijk gegeven voor alle betrokkenen. Het dagelijks bestuur van de organisatie zal vanuit ons kantoor in Vught worden voortgezet door vertrouwde gezichten Freek Voogt en Roel Rens, ondersteund door de andere leden van het managementteam.

Ruud van den Broek - “Het is altijd mijn doel geweest om Innvolve over te dragen aan de volgende generatie. Deze stap garandeert de continuïteit en kracht van onze organisatie, Innvolve blijft zo Innvolve. Ik ben trots op wat we de afgelopen 20 jaar samen hebben bereikt en dat ik Innvolve kan toevertrouwen aan het team waar ik Innvolve in al die jaren mee heb opgebouwd.”

Service

Freek Voogt: “We zijn ontzettend trots dat we deze stap hebben gezet en dankbaar voor het vertrouwen dat Ruud in ons heeft en de solide basis die hij achterlaat. Deze management buy-out is het resultaat van de toewijding van ons hele team. We onderscheiden ons met deze overname als stabiele en fijne werkgever in de IT. Met vertrouwen kijken we uit naar de toekomst.”

Roel Rens: “Omdat Innvolve vaak een sleutelrol heeft binnen de IT-omgeving van onze opdrachtgevers is continuïteit en zekerheid een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Onze opdrachtgevers kunnen erop rekenen dat we de kennis, betrokkenheid en service waar Innvolve om bekend staat zullen voortzetten en uitbouwen met vertrouwde gezichten.”

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-4 | 21-10 tm 28-10