Witold Kepinski - 25 oktober 2024

Atos ziet omzet in derde kwartaal 2024 dalen

Atos, een speler in digitale transformatie, high-performance computing en informatietechnologie-infrastructuur, heeft de omzet bekendgemaakt voor het derde kwartaal van 2024. de omzet daalde met 4,4 procent naar 2,305 miljard euro. Dat os een organische daling van -4,4%, consistent met het businessplan van 2 september 2024.

Atos ziet omzet in derde kwartaal 2024 dalen image

Jean-Pierre Mustier, CEO van Atos, verklaarde: "Met ons financieel herstructureringsplan en onze nieuwe governance op zijn plaats, kan Atos zich met vertrouwen richten op zijn industriële transformatie en groei onder leiding van Philippe Salle. Hij is de beste persoon om onze transformatie-reis te leiden en het vertrouwen in Atos te herstellen. 

Ik heb een positieve verandering in perceptie gezien bij onze klanten, die onze herstructurering hebben opgemerkt en bereid zijn om een genormaliseerde interactie met ons aan te gaan. Ik verwacht een sterkere commerciële activiteit in de komende maanden, met de verwachte terugkeer van meerjarige strategische contracten met bestaande klanten. Ik wil graag de gelegenheid aangrijpen om onze medewerkers oprecht te bedanken voor hun voortdurende inzet en onze klanten en partners voor hun voortdurende steun."

Lees alle details hier.

Gartner BW tm 02-11-2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-4 | 21-10 tm 28-10