Witold Kepinski - 01 juli 2024

Luuk Slaats toegetreden tot Raad van Advies van Azerty

Per april 2024 is Luuk Slaats door de directie van Azerty benoemd tot lid van de raad van advies (RvA). Luuk Slaats is reeds gestart als RvA-lid en zal voor een periode van tenminste drie jaar de rol van voorzitter op zich nemen.

Luuk Slaats toegetreden tot Raad van Advies van Azerty image

In deze rol zal Slaats fungeren als klankbord voor de directie en zal hij zich bezig houden met het adviseren op strategische vraagstukken. Zo zal de RvA betrokken worden bij het meerjarengroeiplan van Azerty richting 2030 en de innovatie binnen de Azerty Groep. Jeroen te Wierik (DGA Azerty): “Coaching is taking a player, where they can’t take themself” - Jose Mourinho. “Bij Azerty werken we op Champions League-niveau. Dan is het ook verstandig om gecoacht te worden door een ervaren trainer. De eerste ervaringen in de gesprekken met Luuk smaken naar meer. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende jaren samen te werken en Azerty verder uit te bouwen.”

Meer dan 20 jaar actief in de IT-markt

Luuk Slaats is in verschillende management rollen al meer dan 20 jaar actief in de IT-markt. Zo was Slaats CEO van Scholten Awater, Centralpoint, Uniserver & CloudNation.  Op dit moment combineert hij zijn rol als Board Member van de Signpost Group en Managing Director bij Signpost Nederland.

Slaats over zijn toetreding: “Azerty is een innovatieve e-commerce speler in de IT-markt met zowel een B2C- als een B2B-benadering. Het bedrijf kenmerkt zich door een fantastische klantbenadering, geweldige bedrijfscultuur en sterke groeiambities. Ik kijk ernaar uit om samen met de directie richting te geven aan de groei ambities en verdere professionalisering van de organisatie.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024