Wouter Hoeffnagel - 05 september 2024

Niels Stenfeldt benoemd tot CEO van 9altitudes

9altitudes, een Europese digitale transformatiepartner gespecialiseerd in Microsoft Dynamics en PTC-oplossingen, benoemt Niels Stenfeldt tot Chief Executive Officer. Stenfeldt treedt per direct in dienst.

Niels Stenfeldt benoemd tot CEO van 9altitudes image

Stenfeldt heeft meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfssoftware en IT-diensten. Hij was eerder actief in leidinggevende functies bij bedrijven zoals SAP, Oracle en OpenText. Hij heeft onder meer ervaring in het begeleiden van door private equity ondersteunde bedrijven door transformatieve groeifasen. Bij 9altitudes gaat hij zich richten op het uitbreiden van haar internationale aanwezigheid.

De transitie van het management is onderdeel van het strategische plan van 9altitudes om zijn specialisatie in belangrijke verticale markten te versterken, zijn internationale aanwezigheid uit te breiden en zijn aanbod van oplossingen te innoveren. Stenfeldt volgt oprichter Filip Bossuyt op. Bossuyt blijft een rol spelen in de strategische richting van de organisatie terwijl hij overgaat naar een nieuwe rol die zich richt op innovatie, partnerschappen, go-to-market strategieën en fusies en overnames.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024