Witold Kepinski - 16 september 2024

NinjaOne promoveert Andre Schindler tot Senior Vice President of Global Sales

NinjaOne, een IT-platform voor endpoint management, -security en -visibility, heeft aangekondigd dat Andre Schindler is gepromoveerd tot Senior Vice President, Global Sales. In zijn nieuwe wereldwijde salesfunctie zal Schindler in eerste instantie leiding geven aan het wereldwijde accountmanagement en de sales development teams. Schindler zal ook zijn taken als General Manager EMEA voortzetten en toezicht houden op alle EMEA-activiteiten en groei.

NinjaOne promoveert Andre Schindler tot Senior Vice President of Global Sales image

Schindler richtte in 2018 het EMEA-hoofdkantoor van NinjaOne op in Berlijn en bouwde de verkoop- en serviceorganisaties op in heel Europa, waar NinjaOne duizenden tevreden klanten heeft. Onder zijn leiding heeft NinjaOne veel succes geboekt op de DACH-markt en, in bredere zin, in EMEA, met een jaar-op-jaar groei vanhet aantal klanten op van respectievelijk 70 procent en 75 procent van H1 2023 tot H1 2024. Het EMEA-hoofdkantoor van NinjaOne is ook aanzienlijk gegroeid, met honderden werknemers die vanuit het kantoor in Berlijn werken.

NinjaOne automatiseert de moeilijkste delen van IT met endpoint management voor elk apparaat, overal. Het cloud-native NinjaOne platform verhoogt volgens de leverancier de productiviteit, verlaagt de risico’s en verlaagt de kosten voor IT-teams door de zichtbaarheid en controle van alle apparaten te verenigen. Organisaties gebruiken NinjaOne en het brede scala aan IT- en beveiligingsintegraties voor gebruikscases zoals patch management, software deployment, remote access en endpoint backup. NinjaOne is zelfs uitgeroepen tot de best beoordeelde software op G2 in acht categorieën, waaronder endpoint management, RMM, MDM en patch management.

Cultuur

“Dit is een tijd van aanzienlijke, wereldwijde groei voor NinjaOne en de endpointmanagementcategorie als geheel”, zegt Sal Sferlazza, CEO en medeoprichter van NinjaOne. “Andre is een bewezen zakelijk leider met een indrukwekkend palmares in het bouwen en coachen van teams om uitzonderlijke resultaten te leveren. Het belangrijkste is dat hij de klantgerichte cultuur van NinjaOne belichaamt. Ik ben dan ook verheugd hem te promoveren tot SVP van Global Sales, waar hij uitstekende resultaten zal blijven behalen voor onze klanten, onze partners en het bedrijf.

“Zelfs na zes jaar als Ninja blijf ik geïnspireerd door onze cultuur en onze toewijding om onze klanten succesvol te maken,” zei Schindler. “Ongeacht hun regio of branche staan IT-teams en MSP’s voor de enorme taak om het groeiende aantal endpoints en apparaten die hun werknemers gebruiken te beheren en te beveiligen. Ik ben echt vereerd om leiding te geven aan onze wereldwijde en EMEA-teams om onze klanten de meest succesvolle in de branche te blijven maken.”

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024