Witold Kepinski - 01 oktober 2024

Jamf stelt Andrew Smeaton aan als CIO en Marc Botham als baas Channel and Alliances

Jamf, dat een platform biedt voor het beheren en beveiligen van Apple toepassingen op de werkvloer, heeft aangekondigd dat het zijn leiderschapsteam heeft versterkt met twee belangrijke nieuwe aanwinsten: Andrew Smeaton als Chief Information Security Officer en Marc Botham als Global Vice President of Channel and Alliances.

Jamf stelt Andrew Smeaton aan als CIO en Marc Botham als baas Channel and Alliances image

"Ik ben verheugd om de toevoeging van twee doorgewinterde leiders uit de industrie aan het Jamf-leiderschapsteam aan te kondigen", aldus John Strosahl, CEO van Jamf. "Door hun individuele ervaringen in Jamf te brengen, zal Jamf ongetwijfeld verder vooruitgaan als het enige bedrijf dat een complete beheer- en beveiligingsoplossing biedt in de Apple-first-omgeving."

Smeaton heeft meer dan 25 jaar ervaring in wereldwijde informatiebeveiliging en navigeert door complexe omgevingen met meerdere belanghebbenden in Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten. Als CISO bij Jamf zal Smeaton zich richten op Jamf's visie en aanpak op het gebied van informatiebeveiliging en Jamf's beveiligingsplatform op de markt verdedigen. Smeaton is verantwoordelijk voor het leiden van een wereldwijd team van professionals op het gebied van informatiebeveiliging en blinkt uit in het afstemmen van beveiliging op bedrijfsdoelen, het ontwikkelen van proactieve risicomanagementculturen en het implementeren van beveiligingsstrategieën van begin tot eind.

CISO

Smeaton komt naar Jamf nadat hij CISO was bij Afiniti en eerder CISO-functies bekleedde bij DataRobot, MIB Group, The Saudi Investment Bank en meer. Zijn uitgebreide vaardigheden omvatten beveiligingsrisicobeheer, programmaontwikkeling, naleving van regelgeving en cloudbeveiliging, aangevuld met een sterke IT-achtergrond en talloze certificeringen, waaronder CISSP, CISA en CISM.

"Ik voel me vereerd om me bij het Jamf-team aan te sluiten en samen te werken met zo'n getalenteerde, klantgerichte groep mensen die management en beveiliging op onberispelijke wijze hebben samengevoegd voor een sector die steeds meer afhankelijk is van mobiele apparaten om zakelijk succes te behalen", aldus Smeaton. "De afhankelijkheid van Apple-apparaten in het bedrijfsleven neemt alleen maar toe en je kunt erop rekenen dat tegenstanders de kans niet laten liggen om toe te slaan terwijl het ijzer heet is. Ik kijk ernaar uit om de bekendheid van Jamf bij kopers van beveiliging te vergroten en samen te werken met ons uiterst getalenteerde Threat Labs-team om klanten te ontdekken, verdedigen en beschermen tegen de bedreigingen van morgen."

Apple Enteprise Management solution provider

Botham komt bij Jamf als Global Vice President of Channel and Alliances en brengt meer dan 25 jaar ervaring in het kanaal mee, meest recent als Head of the EMEA Channel van Docusign. Botham is erkend als CRN 's 2022 Channel Chief of the Year en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van partnerstrategieën op wereldwijde schaal, het ontwerpen van kanaalprogramma's waarmee Jamf substantiële groeimarkten kan creëren die aansluiten bij Jamf's strategische partnerecosysteem, en het positioneren van Jamf als de Apple Enterprise Management solution provider.

"Ik ben verheugd om me bij het Jamf-team aan te sluiten en ik ben enthousiast om voort te bouwen op het opwindende momentum dat het Jamf-kanaalprogramma dit jaar al heeft gehad", aldus Botham. "Jamf staat op het punt van een ongelooflijke groei in het kanaal en ik voel me vereerd om me aan te sluiten op zo'n opwindend moment in Jamf's kanaalreis. Ik kijk ernaar uit om Jamf's bestaande partnerschappen te blijven dienen en Jamf te helpen om wereldwijd binnen het kanaal te blijven uitbreiden."

De aanstelling van Smeaton en Botham volgt op de vermelding van Jamf in PEOPLE Magazine als 45e organisatie op de Companies that Care-lijst en de aankondiging van Jamf's nieuwe Global Partner Program.

Gartner BW tm 02-11-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024