Witold Kepinski - 02 oktober 2024

Accenture benoemt Laura Nuhaan tot Cloud First Lead voor Nederland

Accenture heeft Laura Nuhaan per 1 oktober benoemd tot Cloud First Lead voor Nederland. "Ik kijk er enorm naar uit om deze rol bij Accenture op me te nemen en klanten te ondersteunen bij hun transitie naar de cloud,” aldus Laura Nuhaan. “Deze functie biedt me de kans om samen met het team en onze klanten toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen die organisaties helpen groeien en tegelijkertijd een duurzame impact hebben op hun toekomst in een snel veranderende digitale wereld."

Accenture benoemt Laura Nuhaan tot Cloud First Lead voor Nederland image

Laura Nuhaan komt van Eviden Nederland, een bedrijf van Atos, waar zij Managing Director was en tevens de rol van Head of Public Sector and Defense vervulde. Haar carrière begon als consultant, waarna ze meer dan tien jaar in Silicon Valley werkte bij verschillende technologiebedrijven. 

Daarnaast was ze co-founder en CEO van een startup die ouderen digitaal met elkaar verbindt. Na het oprichten van het digitale consultancybedrijf Andeta, trad ze in dienst bij Microsoft Nederland als Executive Digital Advisor. Hierna werd ze Public Sector en Health Consulting Lead voor EMEA. Dankzij haar internationale ervaring beschikt ze over een schat aan best practices die ze in diverse industrieën succesvol weet toe te passen.

Cloud First focus

Sinds de overname van Sentia in 2022 heeft Accenture haar cloudcapaciteiten in Europa aanzienlijk versterkt, met een bijzondere focus op hybride en soevereine cloudoplossingen. Met de succesvolle integratie van Sentia zet Accenture deze groei voort door de benoeming van Laura Nuhaan als Cloud First Lead voor Nederland. Cloud First is een wereldwijde dienst van Accenture die bedrijven helpt bij hun transitie naar de cloud, zodat zij optimaal kunnen profiteren van cloudtechnologie om groei te stimuleren, schaalbaarheid te vergroten en digitale transformatie te versnellen.

ALSO BW tm 16-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Novutech BN+BW 23-09 tm 14-10-2024