Witold Kepinski - 08 oktober 2024

IT-leiders van MSP's bespreken duurzame groei op Your.Cloud Connect 2024

Onlangs vond het jaarlijkse Your.Cloud Connect evenement plaats in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Dit tweedaagse evenement trok een groot aantal MSP's en IT-leiders. In een exclusief video interview met Dutch IT Channel deelde John Reynders (foto), CEO van Your.Cloud, zijn visie op de toekomst van het bedrijf. Reynders benadrukte de snelle groei van Your.Cloud in het afgelopen jaar en onderstreepte de ambitie om de leidende Managed Service Provider (MSP) van Europa te worden. Met het motto 'Build to last' zet Your.Cloud in op duurzame groei en het leveren van hoogwaardige diensten aan haar klanten.

Tijdens Your.Cloud Connect 2024 stonden inspirerende keynotes, boeiende workshops en uitgebreide netwerkmogelijkheden centraal. De deelnemers werden ondergedompeld in de laatste trends en ontwikkelingen binnen de IT-sector, met een speciale focus op cybersecurity, cloudoplossingen en de uitdagingen waar het MKB mee te maken heeft.

Onderwerpen die tijdens Your.Cloud Connect 2024 aan bod kwamen waren onder meer:

  • Cybersecurity: De steeds complexer wordende cyberbedreigingen en de nieuwste beveiligingsoplossingen.
  • Cloudoplossingen: De rol van de cloud in de digitale transformatie van bedrijven.
  • MKB: De specifieke IT-uitdagingen waar het MKB mee te maken heeft en hoe deze het beste kunnen worden aangepakt.
  • Leiderschap: De eigenschappen die nodig zijn om succesvol te zijn in de IT-sector.

Netwerken en samenwerken

Naast de inspirerende presentaties bood Your.Cloud Connect ook ample gelegenheid om te netwerken met collega's uit de branche. Tijdens de pauzes en borrels konden deelnemers kennismaken met nieuwe mensen, ideeën uitwisselen en samenwerken aan toekomstige projecten. Er werden ook partners in het zonnetje gezet. Zo won Solid Partners de Your.Cloud Connect Growth Award.

Conclusie

Your.Cloud Connect 2024 was een succes. Het evenement heeft laten zien dat Your.Cloud een belangrijke speler is in de Europese IT-markt en dat het bedrijf ambitieuze plannen heeft voor de toekomst.

Lees ook het interview met John Reynders: 'Ambitieus Your.Cloud helpt MSP’s hun vrijheid behouden'.

Gartner BW tm 02-11-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024